За нас

separator

ИСТОРИЯ....И......БЪДЕЩЕ

Създадохме марката „Долче Вита” с идеята да предложим на клиента модерен и все пак домашен продукт.

Инвестирахме преди всичко в това нашите изделия да са качествени, различни на визия и най - вече изработени с подбрани продукти.

Смело заявиме, че сме единствените в гр. Русе, които не направиха компромис при избора на продукти, а напротив! Ние сме единствените на регионално ниво, който използват краве масло, животинска сметана, домашно варени кремове и домашно приготвени блатове. Искаме да подчертаем, че това не са продукти, които използваме тук-там в различни рецепти, а те са нашите основни суровини, нашето ДНК! Друг важен аспект е факта, че ние не добавяме никакви емулгатори и други сродни химии в производството на продуктите си!    

Вече шеста година полагаме усилия, за да запазим интереса на клиентите си, като непрестанно представяме нови рецепти и сладкарски концепции. Ние сме една от малкото сладкарници, които владеят изкуството да моделират захарно тесто, като ефектът, опитайте сами, е неописуем.  

Искаме да ви уверим, че ще продължаваме да се развиваме, защото „успяват не тези, които си мислят, че знаят всичко, а тези, които знаят, че не знаят нищо”. В нашия модерен свят винаги има какво ново да се види, какво ново да се направи и дори да се почерпи идея от друг занаят, която може да бъде използвана в сладкарството.  

ИДЕЯТА...

Марката „Долче Вита“ е създадена през 2010 г. Ние, Мария, Наталия и Миро, видяхме огромна ниша на българския пазар и решихме да я запълним. Да, ниша, създадена от факта, че никой не произвежда истински, вкусни домашно приготвени сладкиши и торти. Подчертаваме истински, защото в днешно време ВСИЧКИ производители на хранителни продукти влагат допълнително в суровините си киселинни регулатори, консерванти и какви ли не други химически съставки само, за да получат по-траен и „по-вкусен” продукт. Е, ние решихме да направим точно обратното. Не искаме да ви заблуждаваме, тъй като повечето продукти, които използваме, съдържат тези или някои от тези неща, НО ние НЕ ДОБАВЯМЕ такива допълнително!  

КАКВО ПРАВИМ НИЕ....

За изработката на всички наши сладкарски изделия и торти се използват само и единствено произведени от нас домашни кремове и блатове. Пандишпанът, еклерите и всяко друго наше печиво се правят ръчно по стари сладкарски рецепти. Оказва се, че сме и единствените луди глави, които са се захванали да си варят собственоръчно кремове, които са изключително харесвани, разбира се, от широката публика. Искаме да ви информираме също, че сме едни от малкото, които сиропират тортите си с домашно приготвен класически захарен сироп, направен чисто и просто от захар и вода, а НЕ от глюкоза или друг евтин „боклук”, използван от повечето „сладкари”. Ние не искаме да сме евтини, защото се стремим да бъдем истински, както гласи поговорката: „Не съм достатачно богат, за да си купувам евтиното”. Ценете здравето си, защото то е единственото ви богатство.

Относно големината, всички наши торти могат да бъдат направени в размери от 6,8,12,16 и нагоре брой парчета. Формите са кръгли, правоъгълни и въобще каквото реши клиентът. :)

  • Стандартни торти – разполагаме с богат избор от шоколадови, плодови и карамелени торти. Общият им брой надвишава 20;
  • Бутикови торти – произвеждаме абсолютно всякакви по желание на клиента. Големина, форма и вкус, отново избрани от клиента. Към днешна дата сме изработили над 500 различни вида торти, които можете да видите в каталога ни;
  • Дребни сладкарски десерти – различни по вид мъфини, еклери, пайове и сладкиши, отново направени по стари български, немски, австрийски и дори арменски рецепти;
  • Сладки и соленки – приготвени по бабини рецепти с немско/френско краве масло, кашкавал и сирене от краве мляко.

 

Поръчайте от тук
separator
separator
Изрично се съгласявам Долче Вита да обработва, използва и архивира посочените по-горе лични данни за целите на изпълнение на задълженията, произтичащи от запитването.
© 2021 Долче Вита. Всички права запазени!
Back To Top